Venice Beach LA!



Nu är vi i Venice Beach, LA! Världens skönaste ställe med riktigt udda människor och sköna hak direkt på stranden. Vår första kväll kom vi fram ganska sent och var lite sega efter bussförseningar och panikattacker p.g.a. glömda datorer o.dyl. (allting löste sig efter att Fanny slängt sig in i en taxi för att åka tillbaka till Ocean Beach och hämta datorn och Emma skällt ut hela GreyHoundpersonalen efter 2 timmars försening utan vare sig besked eller kompensation). Så vi droppade väskorna, hälsade på vår superkristna 60-åriga farbror till roomie och gick på upptäcktsfärd!

Det stora vita huset i bakgrunden är där vi bor och rätt utanför möttes vi av något slags " söndags beach rave" där linnebyxor, batiktröjor och långa manar dominerade och en "söt" doft hängde i luften. Dansen var intensiv och vi fick se dansmoves vi aldrig tidigare skådat :)






join the party!




jag kände mig som inkastad i min favoritfilm "HAIR" och fick sjunga med i de glada tonerna till Hare Krishna.




efter att ha svängt våra lurviga en stund gick vi vidare till sjysstaste skateparken precis vid breda, vackra Venice Beach...








allt handlar om att våga eller hur?! Kanske inte i största rampen när man är svinliten dock. pappan tog saken i egna händer!








underbart vackra stranden med bergen i horisonten




brevid skateparken var det ännu mera söndagsös med pensionärer i rullskridskor "rulldansandes" till discodängor!










ännu en parantes denna söndagen blev vår första "drum circle" som mer eller mindre är precis vad det låter som; en samling människor som tar med sig sina trummor eller andra instrument, ställer sig i en cirkel mitt på stranden och bara rockar loss tills solen går ner eller polisen tar dem.






Venice Freakshow ligger på strandpromenaden men det är lika mycket freaks ute på gatan så det är bara onödiga pengar att gå in där...




sushi time! vår favoritlucka där vår vän Sky jobbar


Rock Uncle








när vi käkat upp våra mumsiga shrimp tempura rullar började vi promenera tillbaka hemåt då solen höll på att gå ned och vi började bli mätta på intryck när vi helt plötsligt ser en ung kille i handbojor bli medtvingad bort ifrån skateparken av en gubbe utan polisuniform. Lite udda tyckte vi och det tog inte många sekunder innan hela skateparken tömdes och alla sprang för att hjälpa sin polare ur handbojorna. Gubben försökte allt vad han kunde för att inte släppa taget om lillkillen i bojor medan alla kids nöp honom i rumpan och slog honom tills skatekillen kom undan och sprang för glatta livet med sina händer fortsatt bakbundna. Då ryckte polisen in och satte handbojor på de båda. Vi började snacka lite med några polare till lillkillen som berättade att gubben blivit anlitad av lillkillens mamma efter att han rymt hemifrån Ohio och minderårig som han var ville hon ha honom tillbaka och anlitade en privatdetektiv.. DRAMA DRAMA DRAMA!


världens sötaste lilla Yogi som vi fick mysa lite med


Yogi med husse Willie




myyyys


sköna dudesen Willie och Jesus som ska lära oss skejta haha.. good luck! Tungt att heta Jesus btw!


första dagen på stranden!!





















vår sköna präst är också mån om brännan




Vi gick och snackade lite med badvakten och fick praktisera lite som badvakter. Detta skötte vi såklart utmärkt efter all inspiration vi fått från CJ i Baywatch!







vi kom riktigt nära surfarna som surfade bara några stenkast från strandkanten







Fanny som ligger i vattnet och Emma som surfar ;P




puss Emma & Fanny

Kommentarer
Postat av: mamma Lisbeth

Vilka underbara bilder!!! Förstår om ni trivs:):)

Och Emma se till att inte Fanny glömmer sig själv nånstans, hi hi. Pussar på er..........

2011-04-09 @ 18:08:27
Postat av: mamma Eva

Hej små gryn!

Pensionærer på rulleskøyter, de var væl ca 30 år eller? Vilka underbara bilder och vilken strand!! WOW, jag skulle aldrig gå hem från den! Det ser så tomt och øde ut på stranden??? Ær det kallt? Puss fra mamma i Oslo

2011-04-10 @ 01:45:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0